Gyengénlátó változat
magyar
angol
Szervekre ható szerek
Fog
Mozgásszervi táplálékkieg.
Stresszcsökkentés
Fül
Bőr
Húgyutak, vese
Emésztés, máj
Antiparazitikumok
Egyéb
Szem
Légút
Termékeink

Advantix 25-40kg 1*4ml

A galériához kattintson a képre!
Nettó ár: 2601,- Ft
Bruttó ár: 3303,- Ft
Ajánlatot kérek
Leírás:
Bolhásság (Ctenocephalides felis, Ctenocephalides canis) kezelésére és megelőzésére és szőrtetvesség (Trichodectes canis) kezelésére kutyának.
A kutyán élősködő bolhák a kezelést követő egy napon belül elpusztulnak. Egy kezelés 4 hétig véd az újrafertőződés ellen. A készítrnény felhasználható a bolhacsípés okozta allergiás bőrgyulladás (FAD) kezelési programjának részeként.
A termek négy heten át fennmaradó akaricid és repellens hatással rendelkezik Rhipicephalus sanguineus, Ixodes ricinus kullancsok, és három hétig tartó aktivitással rendelkezik Dermacentor reticulatus kullancsfaj eseten.
A kezelés időpontjában a kutyán lévő kullancsok a kezelés után még két napig is életben maradhatnak, láthatóak maradnak a kutya bőrébe farodva. Ezért javasolt a kullancsok eltávolítása a kezelés időpontjában a további vérszívás megakadályozása céljából.
Egy kezelés elegendő a repellens (táplálkozás ellenes) hatás eléréséhez lepkeszúnyog közül Phlebotomus
papatasi ellen két hétig illetve Phlebotomus perniciosus ellen három hétig, igazi szúnyogok közül Aedes aegypti eseten két hétig, Cuiexpipiens eseten négy hétig, valamint szuronyos istállólégy (Stomoxys calcitrans) ellen négy hétig.
Kapcsolódó dokumentumok:
hasznut.pdf
Szöveges információ
Árucikk
Részletes kereső
Bejelentkezés
Kosár tartalma
Az ön kosara üres
Impresszum ÁSZF Felhasználási feltételek Adatvédelmi nyilatkozat Logisztika Ügyfélszolgálat Bankkártyás fizetés
Copyright © 2012