Gyengénlátó változat
Üdvözöljük oldalunkon!
 

 Az ANIPHARMA KFT üdvözli megújult oldalán!

 

Sok érdekességgel egy teljesen új felületen szeretnénk minden kedves látogatónkat és vásárlónkat kiszolgálni.

 

Ha Ön haszon-, vagy kisállattartó,  egyszerűen online módon is tud vásárolni áruházunkban  a nap 24 óráján keresztül. Mindehhez csak egy regisztráció szükséges. 

 

Ha Ön állatorvos, az egyéni kamarai azonosító számával már online is leadhatja rendelését, ezzel is könnyíteni szeretnénk munkáját.

 

Egyéni kedvezményekkel várjuk Önt, nézzen be áruházunkba, megéri!

 

Híreink

„Gumilabdaszerűen pattogó” étkezési tojások okoznak újabb élelmiszerbotrányt Kínában, és az ottani hatóságok nyomozást is indítottak az ügyben. A hírek szerint azonban a főzés utáni rendkívüli jelenséget nem mesterségesen előállított tojások, hanem a tyúkok nagy gyapottartalmú takarmányai okozzák.

Bűnszövetségben elkövetett állatkínzás és csalás alapos gyanúja miatt feljelentést tett a rendőrségen a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal, miután kiderült, Magyarországon zárt térben nevelt, hormoninjekciókkal feljavított, génmanipulált őzbakokra, szarvasbikákra rendeztek fizetős vadászatot külföldieknek. A Nemzetközi Vadvédelmi Tanács szerint kemény eszközökkel, intézkedésekkel kell fellépni a hasonló csalások ellen.

Vevői elégedettségi kérdőívünk kitöltésével a mi munkánkat könnyítheti meg, kérjük jelezzenek vissza a részünkre, hogy még jobb és minőségibb szolgáltatásokat tudjunk nyújtani az Önök számára.

Köszönjük.

 

Vevői elégedettségi kérdőív

 

Anipharma KFT csapata

A tojásbotránynál is nagyobb káoszt, sokkot, európai szintű piaci krízist okozhat egy 10 hónap múlva életbelépő uniós szabályozás: 2013. január elsejétől tilos lesz a sertéskocákat egyedi állásokban tartani. Nálunk alig hallott valaki erről az előírásról. Mi most szerencsések vagyunk: az utóbbi években kevés sertéstartó engedhette meg magának azt a luxust, hogy drága egyedi férőhelyeket alakítson ki vemhes, vagy vemhesítés előtt álló anyagállatainak.

Az orosz hatóságok egy új, súlyos marhajárvány miatt - az ok a Schmallenberg-vírus névre keresztelt új megbetegedés (tavaly jelentették az Európában első alkalommal előforduló eseteket), amelyet eddig elsősorban juhokon figyeltek meg, továbbá néhány szarvasmarha- állományban - februártól leállították a nyugat-európai marhaimportot. A magyar exportőröknek kapóra jöhet az orosz marhastop, amíg újra nem indulhatnak a decemberben felfüggesztett török szállítások.

Szöveges információ
Árucikk
Részletes kereső
Bejelentkezés
Kosár tartalma
52 termék van a kosárban 343700 Ft értékben
Impresszum ÁSZF Felhasználási feltételek Adatvédelmi nyilatkozat Logisztika Ügyfélszolgálat Bankkártyás fizetés
Copyright © 2012