Gyengénlátó változat
magyar
angol
Megjelenítendő cikkek száma az oldalon

GOP-2.1.1-09/A-2009-2375 Elektronikus kereskedelmi rendszer

 

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

 

Projekt neve: GOP-2.1.1-09/ A-2009-2375 "Informatikai eszközök beszerzése az ANIPHARMA KFT részére"

 

A pályázati projekt célja egy átfogó, a jelenlegi legfejlettebb megoldásokat tartalmazó, komplett elektronikus kereskedelmi rendszer kifejlesztése az  ANIPHARMA KFT számára.

 

Az ANIPHARMA KFT megkérdezte vásárlóit, hogy milyen fejlesztéseket tartanának kívánatosnak, és a válaszokból egyértelműen kitűnt, hogy egy rugalmasan és gyorsan működő elektronikus kereskedelmi rendszer megkönnyítené a vásárlást a megrendelők számára. A társaságnak is plusz bevételt jelentene, hogy kevesebb költséggel tudná termékeit eladni, a szállítást megszervezni.

 

Az ügyfelekkel való Interneten keresztüli kapcsolattartás, szorosabb és folyamatosabb kommunikációt tesz lehetővé, a társaság termékeinek teljesítményéről naprakészebb és átfogó módon szolgáltathat információt, miközben a vevők kiszolgálása és tájékoztatása gyorsabbá és egyszerűbbé válik.

 

A honlaphoz kapcsolódva létrejött egy online bolt, mely védett kommunikációt teremt az üzleti partnereink részére. Kezeli az árajánlatokat, megrendeléseket és szerződéseket, a szállítást, az átadás utáni ügyfélkezelést valamint az elektronikus beszerzés segítségével az áruk megrendelését és érkeztetését.

 

Olyan speciális alkalmazások integrációjára is sor kerül, mint a mobil eszközök támogatása, az elektronikus szállításkövetés, a fogyatékkal élők számára kialakított felhasználói felületek, más üzleti rendszerekhez való kapcsolódás lehetősége vagy a marketing folyamatkezelés, melyek a mai követelmények legfejlettebb informatikai megoldásait képviselik.

 

Az e-banking rendszer bevezetése készpénz- és időtakarékos megoldást nyújt, ami manapság fontos kényelmi szempontot jelent az értékesítésben, valamint az SMS-küldő rendszeren keresztül a biztonságot is garantálja.

 

Az e-számla rendszer bevezetésével számlánk sokkal gyorsabban jut el vevőnkhöz, így maga a számla feldolgozása lényegesen felgyorsul. Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy az elektronikus számlák elektronikus adatállományként (fájlként) kerülnek kiállításra, ezért azokat nem kell kinyomtatnunk, így a nyomtatás elhagyásával megtakarítjuk a papír és a nyomtatás költségeit.

 

Kedvezményezett neve és elérhetősége:

ANIPHARMA Állatgyógyászati és Szolgáltató KFT

5600 Békéscsaba, Szerdahelyi u. 2.

 

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége:

Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.

Budapest 1139 Váci út 83.,

Center Point 2. irodaház;

Tel. +36 40/200-617

www.magzrt.hu

www.nfu.hu

Új Magyarország Fejlesztési Terv 
Gazdaságfejlesztési Operatív Program 

 

 "Logisztikai központ infrastruktúrájának fejlesztése az Anipharma Kft. részére" című, GOP-2.1.1/A Mikro- és kisvállalkozások technológia fejlesztéset a Gazdaságfejlesztési Programok Irányító Hatóságának vezetője 3.600.000.- Ft összegű támogatásra érdemesnek ítélte. 

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség   www.nfu.hu  

Magyar Gazdaságfejlesztési   www.magzrt.hu

Szöveges információ
Árucikk
Részletes kereső
Bejelentkezés
Kosár tartalma
Az ön kosara üres
Impresszum ÁSZF Felhasználási feltételek Adatvédelmi nyilatkozat Logisztika Ügyfélszolgálat Bankkártyás fizetés
Copyright © 2012