Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home3/anipharma/public_html/inc/azonositas.inc on line 335
Anipharma.hu - ANIPHARMA KFT
Felolvasó szoftver letöltése Alap színséma
 
 
Vállalat
Kereskedelem
Pénzügy
Minőségügyi felelős
Patika, Vevőszolgálat
Támogatások
Raktár
Gépkocsivezetők
Karbantartók, takarítók
Pejréti telep
Fajta leírások
Díjak
OMÉK 2011
Állattenyésztési Napok 2011
Farmer Expo 2010
Állattenyésztési Napok 2010
ANIPHARMA KFT

Bemutatkozás

ANIPHARMA Állatgyógyászati és Szolgáltató KFT

 

 

Cégünk békéscsabai központú, ISO minősítéssel rendelkező, 33 éve állatgyógyszerek nagy- és kiskereskedelmével foglalkozó társaság.

 Az ANIPHARMA KFT az ország vezető állatgyógyszer forgalmazó vállalatai közé tartozik, piaci részesedésünk jelenleg kb. 15%-os a mintegy 20 – 25 milliárd Ft-ra becsült magyar állatgyógyszer forgalomból. Az országban főleg Békés, Csongrád és az ezeket körülölelő Bács-Kiskun, Jász-Nagykun-Szolnok, Hajdú-Bihar megyékben valamint Romániában találhatók partnereink. Vevőink elsősorban mezőgazdasági nagy- és kisüzemek valamint az Őket ellátó állatorvosok. A megyében praktizáló állatorvosok zömével napi kapcsolatban állunk. A cég logisztikai központja Békéscsabán van, nagyobb patikánk található Szegeden (HÓD Állatpatika), Békéscsabán (Anipharma Állatgyógyszertár), valamint kisebb állatgyógyászati patikánk van még Nagyszénáson. Jelenleg összesen 22 munkatárssal dolgozunk akik közül 10 állatorvos.

Társaságunk valamennyi Magyarországon engedélyezett állatgyógyászati készítmény (gyógyszer, vakcina, injekciós és szájon át adható vitaminkészítmény), takarmány-kiegészítő, fertőtlenítőszer forgalmazásával foglalkozik, mely tevékenysége során számos belföldi (Ceva Phylaxia, stb.) és külföldi (Elanco /Bayer/, MSD /Intervet/, Zoetis /Pfizer/, KRKA, stb.) gyógyszergyár márkaképviseletét is ellátja térségünkben.

Központunkban és vidéki patikáinkban felkészült állatorvosok állnak vevőink rendelkezésére, hogy a gyógyszerek használatával kapcsolatos bármilyen kérdésre választ adjanak. Munkájukat számítógépes adatbázisunk és szakirodalom-gyűjtemény segíti, de könyvtárakkal, az Állatorvostudományi Egyetemmel, az Agrárminisztériummal, az Állatgyógyászati Gyógyszer- és Oltóanyag Ellenőrző Intézettel és a gyógyszerek gyártóival kiváló kapcsolatban állunk, így vevőink bármilyen szakmai problémáját amennyiben szükséges, előbbiek bevonásával igyekszünk rövid időn belül megoldani. Ugyancsak a szakmai tájékoztatást szolgálják a forgalmazott készítmények gyártói, importőrei által szerkesztett szórólapok, kisebb brosúrák, melyeket patikáinkban bocsátunk vevőink rendelkezésére, illetve a postán küldött gyógyszeres csomagokhoz mellékelünk.

Állatorvosaink ingyenes szaktanácsadással segítik úgy a kisállattartókat, mint a nagyüzemeket ellátó állatorvosok napi munkáját, természetesen a hozzájuk forduló állattenyésztőket is ellátják információs anyagokkal, személyes beszélgetéseik során tájékoztatják Őket a birtokukba jutott legújabb tudományos eredményekről is.

A kapcsolódó tudományágak szakembereinek közreműködésével rendszeresen szervezünk továbbképző előadásokat, amelyek mellett esetenként bel-, és külföldi, gyártók is bemutatják legújabb készítményeiket.

Az általunk forgalmazott termékek legnagyobb részét raktárról, azonnal tudjuk szállítani. A központunkba telefonon, telefaxon illetve levélben beérkező megrendeléseket azonnal teljesítjük; a délután 13:30 óráig megrendelt gyógyszereket a legtöbb esetben másnap délelőttre a megrendelő által megadott címre eljuttatjuk.

Működési területünkön rendszeres körjárattal, hűtött rakterű gépjárművekkel látjuk el vevőinket, távolabbra esetenként szervezett célfuvarral juttatjuk el a megrendelt készítményeket. A körjáratokon kívül eső területekre a szállítást futárszolgálat végzi.  A hűtést igénylő készítményeket (oltóanyagok, vakcinák, szérumok) hűtve juttatjuk el vevőinkhez.
 
Az ANIPHARMA KFT nagykereskedő cég, célunk az, hogy vevőinknek szinte teljes körű ellátást nyújtsunk. Számítógépes nyilvántartásunk szerint jelenleg mintegy 200 gyártó közel 5000-féle termékét forgalmazzuk. Ebből több mint 4000 állatgyógyászati készítmény, 1000 pedig műszer, kötszer és varróanyag. Üzleti stratégiánk legfontosabb alapelve, hogy nemcsak gyógyszereket értékesítünk, hanem magas szintű szakmai és szolgáltatási szervizt is biztosítunk.
Keresés
Szöveges információ
Árucikk
Elérhetőségek
Békéscsaba H-5600 Szerdahelyi u. 2
Google térkép:
Tel.: +36-66-451-060
Fax: +36-66-451-060
Munkatársak
Képgaléria