Gyengénlátó változat
magyar
angol

Adatvédelmi nyilatkozat

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

 

Az ANIPHARMA KFT fontosnak tartja a személyes adatok védelmét és azok bizalmas kezelését. A felhasználók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal (2011. évi CXII. törvény) összhangban kezeli, gondoskodik azok biztonságáról.

Tájékoztatjuk, hogy honlapunk legtöbb oldalát anélkül tekintheti meg, hogy bármiféle személyes információt szolgáltatna magáról, azonban hírlevél és webáruház szolgáltatásunk igénybevételéhez szükség van az Ön regisztrációjára és azonosítására. Ez esetben az Ön által megadott adatokat társaságunk szigorúan bizalmasan kezeli és harmadik fél számára nem teszi hozzáférhetővé.

A személyes, illetve közérdekű adatokat Adatvédelmi törvény (2011. évi CXII. tv.), a Direktmarketing törvény (1995. évi CXIX. tv.) és a Reklám törvény (2008. évi XLVIII. Törvény a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól) értelmében megrendelésével, ajánlatkérésével mint ügyfelünk hozzájárul, hogy személyes adatait (név, lakcím, telefonszám, fax, e-mail) az ANIPHARMA KFT, mint adatkezelő az adatvédelmi jogszabályok előírásainak megfelelően áruküldő tevékenységéhez, ajánlati listák és vásárlási ajánlatok megküldéséhez tárolja, kezelje, illetve felhasználja. Az adatszolgáltatása önkéntes.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az Ön által megadott személyes adatait az adatkezelés során mindaddig felhasználjuk, amíg azok törlését nem kéri. Cégünk az Ön kérésére minden esetben tájékoztatást ad az általunk kezelt személyes adatairól, azok kezeléséről, továbbá Ön bármikor kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve törlését.

A cégünkkel való együttműködése során szerzett adatokat kizárólag a megjelölt célra használjuk fel, nem egyesítjük más forrásból származó adatbázisainkkal és semmilyen formában nem adjuk át harmadik félnek, illetve megteszünk mindent annak érdekében, hogy illetéktelenek kezébe ne kerülhessenek.

 

 

 

ANIPHARMA KFT

 

 

Vissza
Szöveges információ
Árucikk
Részletes kereső
Bejelentkezés
Kosár tartalma
Az ön kosara üres
Impresszum ÁSZF Felhasználási feltételek Adatvédelmi nyilatkozat Logisztika Ügyfélszolgálat Bankkártyás fizetés
Copyright © 2012