Gyengénlátó változat
magyar
angol
Magyar Szervezetek
Nemzetközi szervezetek

Európai Állatorvosok Szövetsége

Az FVE rendeltetése, hogy egyesítse az európai állatorvosi szakmát az állatok egészsége, jóléte és a közegészség érdekében. Azon dolgozik, hogy összegyűjtse az európai állatorvosi közösség valamennyi tagjának véleményét, és ezek alapján egy közös testületi álláspontot képviseljen az „Egy a szakma, egy a jövőkép, egy a hang!” mottó szellemében.

 

Web: www.fve.org

E-mail: info@fve.org

 

 Az 1975-ben megalakult FVE mindenféle országos és európai szintű állatorvosi szövetséget képvisel: orvosokat, asszisztenseket, állami állat-egészségügyi tisztviselőket, valamint az oktatásban, a kutatásban és az iparban dolgozó állatorvosokat. Közvetlen tagjai vagy a tagállamok állatorvosi egyesületei, vagy állatorvosokat képviselő hivatalos testületek.


Az FVE úgy véli, hogy szükség van a gazdaságok szintjén megvalósuló biológiai biztonsági intézkedések felülvizsgálatára és megerősítésére. A jelenleg kialakuló betegségek többsége zoonózis, azaz az állatokat és az embereket egyaránt megfertőzi, így az állat-orvostudománynak és a humán orvostudománynak egységes módon kell megközelítenie a problémákat. Ez az „egy egészség” szemléletmód egyaránt javára lesz az állatok és az emberek egészségének az egész világon.

Vissza
Szöveges információ
Árucikk
Részletes kereső
Bejelentkezés
Kosár tartalma
Az ön kosara üres
Impresszum ÁSZF Felhasználási feltételek Adatvédelmi nyilatkozat Logisztika Ügyfélszolgálat Bankkártyás fizetés
Copyright © 2012