Gyengénlátó változat
magyar
angol

Pályázat

GOP-2.1.1-09/A-2009-2375 Elektronikus kereskedelmi rendszer

 

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

 

Projekt neve: GOP-2.1.1-09/ A-2009-2375 "Informatikai eszközök beszerzése az ANIPHARMA KFT részére"

 

A pályázati projekt célja egy átfogó, a jelenlegi legfejlettebb megoldásokat tartalmazó, komplett elektronikus kereskedelmi rendszer kifejlesztése az  ANIPHARMA KFT számára.

 

Az ANIPHARMA KFT megkérdezte vásárlóit, hogy milyen fejlesztéseket tartanának kívánatosnak, és a válaszokból egyértelműen kitűnt, hogy egy rugalmasan és gyorsan működő elektronikus kereskedelmi rendszer megkönnyítené a vásárlást a megrendelők számára. A társaságnak is plusz bevételt jelentene, hogy kevesebb költséggel tudná termékeit eladni, a szállítást megszervezni.

 

Az ügyfelekkel való Interneten keresztüli kapcsolattartás, szorosabb és folyamatosabb kommunikációt tesz lehetővé, a társaság termékeinek teljesítményéről naprakészebb és átfogó módon szolgáltathat információt, miközben a vevők kiszolgálása és tájékoztatása gyorsabbá és egyszerűbbé válik.

 

A honlaphoz kapcsolódva létrejött egy online bolt, mely védett kommunikációt teremt az üzleti partnereink részére. Kezeli az árajánlatokat, megrendeléseket és szerződéseket, a szállítást, az átadás utáni ügyfélkezelést valamint az elektronikus beszerzés segítségével az áruk megrendelését és érkeztetését.

 

Olyan speciális alkalmazások integrációjára is sor kerül, mint a mobil eszközök támogatása, az elektronikus szállításkövetés, a fogyatékkal élők számára kialakított felhasználói felületek, más üzleti rendszerekhez való kapcsolódás lehetősége vagy a marketing folyamatkezelés, melyek a mai követelmények legfejlettebb informatikai megoldásait képviselik.

 

Az e-banking rendszer bevezetése készpénz- és időtakarékos megoldást nyújt, ami manapság fontos kényelmi szempontot jelent az értékesítésben, valamint az SMS-küldő rendszeren keresztül a biztonságot is garantálja.

 

Az e-számla rendszer bevezetésével számlánk sokkal gyorsabban jut el vevőnkhöz, így maga a számla feldolgozása lényegesen felgyorsul. Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy az elektronikus számlák elektronikus adatállományként (fájlként) kerülnek kiállításra, ezért azokat nem kell kinyomtatnunk, így a nyomtatás elhagyásával megtakarítjuk a papír és a nyomtatás költségeit.

 

Kedvezményezett neve és elérhetősége:

ANIPHARMA Állatgyógyászati és Szolgáltató KFT

5600 Békéscsaba, Szerdahelyi u. 2.

 

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége:

Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.

Budapest 1139 Váci út 83.,

Center Point 2. irodaház;

Tel. +36 40/200-617

www.magzrt.hu

www.nfu.hu


Vissza
Szöveges információ
Árucikk
Részletes kereső
Bejelentkezés
Kosár tartalma
Az ön kosara üres
Impresszum ÁSZF Felhasználási feltételek Adatvédelmi nyilatkozat Logisztika Ügyfélszolgálat Bankkártyás fizetés
Copyright © 2012