Felolvasó szoftver letöltése Alap színséma
 
 
Szervekre ható szerek
Fog
Mozgásszervi táplálékkieg.
Stresszcsökkentés
Fül
Bőr
Húgyutak, vese
Emésztés, máj
Antiparazitikumok
Egyéb
Szem
Légút

Kedves Vásárlóink!


Az ANIPHARMA Állatgyógyszertár Hálózat napi működése zavartalanul folytatódik, azonban a Kormány intézkedéseivel összhangban, a partnerek és dolgozók érdekeit szem előtt tartva a vezetőség a következő döntéseket és intézkedéseket hozta meg:

 - A cégcsoport minden telephelyét felszereltük folyékony kézfertőtlenítővel, lábfertőtlenítő szőnyegekkel és hőmérőkkel. A szociális helyiségekben a helyes kézfertőtlenítésről szóló tájékoztatót függesztettük ki.

- Partnereinket arra kérjük, hogy a személyes kapcsolattartás helyett törekedjünk az online kommunikációs csatornák használatára!

 

A kiszolgálás a következő higiéniai előírások szigorú betartásával történik:

- Az üzlethelyiségekben, a telephelyeken lehetőség van folyékony kézfertőtlenítő használatára. Kérjük, hogy a saját és kollégáink érdekében szíveskedjenek ezeket használni!

- Az eddig megszokott, fizikai kontaktussal járó köszönési formákat mellőzzék.

 

Amennyiben Ön, mint vásárlónk fertőzött területről érkezett az elmúlt 14 napban, vagy a koronavírusra, azaz a COVID-19-re jellemző tüneteket (láz, száraz köhögés, légzési nehézségek) észlel magán kérjük, hogy személyesen NE keresse fel kirendeltségeinket, NE találkozzon kollégáinkkal!

 

A kialakult járványügyi helyzetre reagálva, kollégáink felé ügyvezetői utasítást adtunk ki, amelynek a legfontosabb, partnereinket is érintő pontjai a következők:

- A magáncélú külföldi utazásokat minden dolgozó köteles a felettesének jelezni és az utazást követően otthoni karanténba vonulni.

- Beszállítóinkkal és vevőinkkel is törekszünk az online kapcsolattartásra, csak nagyon indokolt esetben engedélyezzük a személyes találkozót.

- A fertőzött területen járt vagy feltételezhetően vírushordozóval kapcsolatba került kollégákat 14 napos karantén betartására kértük, amely arra az esetre is kiterjed, ha vele egy háztartásban élő személyre igaz ugyanez.

Keresés
Szöveges információ
Árucikk
Bejelentkezés
Kosár tartalma
20 termék van a kosárban 102914.45 Ft értékben
Hírlevélre feliratkozás